№1 Найпопулярніший портал з працевлаштування
Оголошення про роботу не активне
Ви не можете більше претендувати на це оголошення про роботу, але перегляньте інші:
VšĮ „Uogų slėnio mokymosykla“

AKADEMINIO MENTORIAUS (KLASĖS AUKLĖTOJO)

900-1200 €/mėn. Į rankas
Vilnius - VšĮ „Uogų slėnio mokymosykla“

Darbo pobūdis

Ieškome AKADEMINIO MENTORIAUS moksleiviams, kurio atitikmuo tradicinėje ugdymo sistemoje būtų KLASĖS AUKLĖTOJAS 🙋‍♀️💁‍♂️

AKADEMINIS MENTORIUS pradinėje mokykloje atsakingas už:
  • 20 - 25 moksleivių individualizuotą palydėjimą sudarant asmeninius mokymosi planus ir reflektuojant kaip sekasi;
  • asistavimą pagal poreikį mokyklos mokytojams;
  • bendradarbiavimą su mokyklos komanda siekiant atliepti kiekvieno moksleivio poreikius;
  • komunikaciją su tėvais.

Ieškome KOLEGĖS/ KOLEGOS, kuris nori patirti komandinį bendrakūrybos džiaugsmą vystant inovatyviausią individualizuoto ugdymo modelį - mokyklą kiekvienam vaikui. Be sutartinio atlygio, prižadame laisvę kūrybiškumui, ištisas valandas mokymų bei ieškojimą efektyviausių mokymosi ir palydėjimo kelių.


Darbo vieta: Lyglaukių g. 38/38A, Paliepių k., Nemėžio sen., Vilniaus r. LT-13280 arba 25 minutės nuo Vilniaus centro. Yra galimybė į darbą vykti nemokamu mokyklos autobusu.

Reikalavimai darbuotojui

Jei tu esi KOLEGA, kuris myli vaikus, nori prisidėti prie inovatyviausio švietimo pokyčio, turi edukacinio darbo patirties - susipažinkime 🙋‍♀️💁‍♂️

Įmonė siūlo

Biuras

Nemokami užkandžiai Daug natūralios gamtos

Transportas

Kelionės į/iš darbo kompensavimas Nemokamas automobilio parkingas

Kiti privalumai

Nuolaidos įmonės produkcijai/paslaugoms Reguliarūs mokymai

Atlyginimas

900-1200 €/mėn. į rankas
VšĮ „Uogų slėnio mokymosykla“

VšĮ „Uogų slėnio mokymosykla“

Forvardo metodika - tai XXI a. švietimo poreikius atliepianti pažangiausių ugdymosi tendencijų ir metodų sintezė, leidžianti 100% individualizuoti ugdymo procesą.

Mūsų tikslas - autentiška, sąmoninga, save pažįstanti, pasaulį tyrinėjanti, kitus ir kita gerbianti asmenybė. Tokia asmenybė užauga klausydamasi ne kažkieno nurodymų, o savo širdies ir proto. Mes mokykloje neruošiame gyvenimui, o patiriame gyvenimą čia ir dabar, su visomis savo pasirinkimų sėkmėmis ir nesėkmėmis, dalindamiesi džiaugsmu ir liūdesiu, mokydamiesi gyventi neapibrežtume ir tuo pačiu išlaikyti savo ribas bei gerbti kitų.

Bendrąsias ugdymo programas papildome šiuolaikišku turiniu, įtraukdami tai, kuo mokslas kvėpuoja dabar ir įgaliname visus savo bendruomenės narius (pedagogus, tėvus, moksleivius) atsiskleisti dedant ciklinius neformaliojo ugdymo užsiėmimus - “Artes Liberales”, kurio meniu galima rinktis iš daržininkystės, video filmavimo ir montavimo, fotografijos, kulinarijos, teatro, krepšinio, futbolo, meninės akrobatikos, gatvės šokių, verslo klubo, suaugusiųjų klubo, lytinio švietimo, mokausi iš kino ir kt. užsiėmimų.

Šiandien esame vienintelė mokykla Lietuvoje, kuri kasdieninėje praktikoje paraleliai taiko reiškiniais (fenomenais) grįsto mokymo integraciją pagal suomišką metodologiją visose pakopose: nuo ikimokyklinio iki vidurinio ugdymo.

Turint omeny sistemos paprastumą ir kompleksiškumą vienu metu, atsisakyta kai kurių tradicinės mokymo sistemos elementų:
KLASIŲ - moksleiviai kartu mokosi pagal savo gebėjimus, o ne pagal gimimo metus;
PAŽYMIŲ - perėjome prie taškais apskaitomo įvertinimo: lengvos temos turi mažiau taškų nei sudėtingos, tačiau kiekvienas taškas reiškia, kad tema išmokta dešimtukui;
NAMŲ DARBŲ - moksleivis mokosi planuoti savo laiką ir atlikti užduotis jam optimaliausiu būdu;
KLASĖS AUKLĖTOJŲ - juos keičia akademiniai mentoriai, kurie palydi moksleivį jo asmeniniame mokymosi ir augimo kelyje, kurdami asmeninį ryšį ir skirdami nedalomą dėmesį bent 1 val. / sav.

Pasmalsaukite:




informacija apie VšĮ „Uogų slėnio mokymosykla“
1905 €
Vid. atlyginimas bruto
(25% didesnis už LT vidurkį)
33
Darbuotojų skaičius
500 tūkst.-1 mln. €
Pajamos 2022 m.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 1169 €
25% uždirba 1169-1600 €
25% uždirba 1600-2218 €
25% uždirba nuo 2218 €