№1 Найпопулярніший портал з працевлаштування

BUHALTERĖ (-IS)

1000-2000 €/mėn. Į rankas
Відкрито для людей з інвалідністю
Vilnius - MB „Didika“

Mūsų pasiūlymas

Kviečiame ilgalaikei karjerai sėkmingoje ir stabilioje įmonėje. Užtikrinsime patogias darbo sąlygas, visas reikalingas darbo priemones, nemokamą parkavimą, išsamią naujoko adaptacijos programą ir dėmesingą rūpestį Jūsų poreikiams. Žadame mokymus ir seminarus, patogų, lankstų darbo grafiką ir galimybę dirbti nuotoliu. Siūlome nedidelę draugišką komandą ir gražias jos tradicijas, sąžiningą atlygį ir solidžius priedus už darbą.
Norėtume pristatyti šį pasiūlymą išsamiau, todėl siųskite savo gyvenimo aprašymą, o Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Užduotys ir atsakomybės

Tikslas – tvarkinga ir savalaikė mūsų klientų buhalterija.
Šiame darbe vykdysite buhalterinę apskaitą keletui nedidelių įmonių, pasirūpinsite pirminiais apskaitos dokumentais, darbo užmokesčio apskaita, rengsite tarpines ir metinę finansinę atskaitomybę, mėnesio ataskaitas ir deklaracijas VMI bei statistines ataskaitas, konsultuosite klientus buhalterinės apskaitos bei mokesčių klausimais. Apskaitą vykdome Optimum ir Rivilė ERP buhalterinės apskaitos programomis. Aptarkime detaliai susitikimo metu.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai

Tikimės, kad turite aukštąjį/aukštesnįjį buhalterinės apskaitos išsilavinimą ir sėkmingos panašaus darbo patirties; puikiai dirbate kompiuteriu bei turite darbo buh. apskaitos programomis įgūdžius (Optimum ir Rivilė ERP – puikus privalumas). Į komandą kviečiame motyvuotą, atsakingą, kruopštų ir pozityviai bendraujantį žmogų, išmanantį LR įstatymus, reglamentuojančius buhalterinę apskaitą bei mokesčius.
Nedelskite, siųskite savo CV jau šiandien. Susipažinkime.

Atlyginimas

1000-2000 €/mėn. į rankas
Atsižvelgsime į Jūsų kompetenciją ir lūkesčius bei išsamiai pristatysime priedų už darbą sistemą. Aptarkime susitikę.

MB „Didika“

DBA Finansai – patikima, sėkmingai veikianti ir dėmesinga savo klientų ir darbuotojų poreikiams įmonė. Teikiame buhalterinės apskaitos, finansų valdymo ir teisines paslaugas verslo įmonėms. Tikime, kad laimingas darbuotojas - laimingas klientas. Mums svarbi perspektyva, pagarba ir sąžiningumas. Esame tikri, kad ilgalaikis bendradarbiavimas – verslo sėkmės sąlyga. Turime ambicingų plėtros planų ir negailime jėgų juos įgyvendindami.
Sužinokite apie mus daugiau internete www.dbafinansai.lt/
Į komandą kviečiame profesionalą šioms pareigoms:

Вас також може зацікавити: