№1 Найпопулярніший портал з працевлаштування

KLIENTŲ VADYBININKAS (-Ė)

1200-1600 €/mėn. Į rankas
Vilnius - MB „Ekonomiškai vertingų paslaugų projektai“

Mūsų pasiūlymas

Kviečiame ilgalaikei karjerai patikimoje įmonėje. Užtikrinsime visas reikalingas darbui priemones, patogias darbo sąlygas, pagarbą Jūsų sprendimams. Žadame išsamius apmokymus ir visokeriopą pagalbą bei palaikymą, suderinsime patogų darbo grafiką, pasiūlysime įdomius projektus, čia sutiksite draugiškus ir supratingus kolegas. Siūlome sąžiningą atlyginimą ir priedus prie atlyginimo už darbo rezultatus.
Aptarkime šį pasiūlymą išsamiau – siųskite savo gyvenimo aprašymą, o Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Užduotys ir atsakomybės

Pagrindinis tikslas – tinkamas potencialių klientų užklausų administravimas, padedantis plėsti klientų ratą, ir ilgalaikių santykių su klientais užtikrinimas.
Po išsamių apmokymų šiame darbe priimsite potencialių klientų užklausas, išsiaiškinsite klientų poreikius, parengsite pasiūlymus ir sudarysite paslaugų teikimo sutartis. Apmokysime ir darbo su centrinės pirkimų organizacijos užklausomis. Tad tikimės, kad tapsite tvirtu sėkmingos komandos nariu. Aptarkime susitikimo metu detaliau.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai

Tikimės, kad turite panašaus darbo patirties (valymo paslaugų srityje- didelis privalumas), vairuotojo pažymėjimą ir puikius bendravimo įgūdžius tiek žodžiu, tiek raštu. Ko gero, labiausiai norėtume dirbti kartu su žmogumi, gebančiu įsiklausyti į kliento lūkesčius, rasti tinkamiausią sprendimą ir pozityviai spręsti darbines situacijas. O jei ir Jums svarbu – rezultatas – nuolat didėjantis lojalių klientų ratas, jei ramiai planuojate laiką, o stresą kelianti situacija – tik dar viena galimybė, tuomet labai norėtume susipažinti ir aptarti mūsų pasiūlymą.
Siųskite savo CV jau šiandien – pasikalbėkime.

Atlyginimas

1200-1600 €/mėn. į rankas
Atlyginimo struktūra: stabili atlyginimo dalis, kintamoji atlyginimo dalis ir priedai už pasiektus rezultatus. Išsamiau aptarsime susitikimo metu.

MB „Ekonomiškai vertingų paslaugų projektai“

EVP Projektai – nuo 2007 m. sėkmingai dirbančių paslaugų ekspertų komanda. Dirbame įmonių grupėje su „Tavo Švara“, todėl galime valdyti įvairaus dydžio ir verslo srities projektus. Specializuojamės spec. valymo darbų ir kasdienio valymo srityse. Taip galime rūpintis higienos priemonių ir keičiamų kilimėlių tiekimu. EVP Projektai komandai labai svarbu patenkinti kliento lūkesčius, todėl įdedame visas pastangas, kad galėtume būti naudingais. Rūpinamės ir savo darbuotojais, pasitikime vieni kitais ir gerbiame.
Sužinokite apie mus daugiau internete
www.evpp.lt/

Kviečiame prisijungti prie komandos profesionalą šioms pareigoms:
informacija apie MB „Ekonomiškai vertingų paslaugų projektai“
1368 €
Vid. atlyginimas bruto
16
Darbuotojų skaičius
1-2 mln. €
Pajamos 2022 m.

Вас також може зацікавити: