№1 Найпопулярніший портал з працевлаштування
Оголошення про роботу не активне
Ви не можете більше претендувати на це оголошення про роботу, але перегляньте інші:
UAB „OvenLab“

Konditerė (is) - Pleassurie ✻ Guilt free bakery

Nuo 1700 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Розрахувати »
Нетто на місяць
Vilnius - UAB „OvenLab“

Tavo funkcijos ir atsakomybės:

  • Tortų, pyragų, pyragaičių, desertų gamyba ir puošimas: atsakingas už kiekvieno kepinio gamybą (sutepimą bei papuošimą), įskaitant skirtingų dekoravimo technikų naudojimą, siekiant įgyvendinti mūsų įmonės viziją.
  • Šventinių užsakymų dekoravimas: kūrybingas ir originalus šventinių užsakymų dekoravimas, atsižvelgiant į klientų pageidavimus ir mūsų įmonės standartus.
  • Naujų receptų ir technikų bandymai: aktyvus dalyvavimas naujų receptų ir kepimo technikų kūrimo procese, siekiant nuolat tobulėti ir išlikti išskirtiniais rinkoje.
  • Darbo vietos priežiūra: atsakomybė už darbo aplinkos tvarką, įrangos priežiūrą ir higienos standartų laikymąsi.

Mūsų lūkesčiai:

  • Profesinis išsilavinimas ir sėkminga darbo patirtis konditerijos srityje.
  • Atsakingumas, iniciatyvumas ir kūrybiškumas, siekiant nuolat tobulėti ir inovuoti.
  • Puikios technologinės žinios ir išlavintas skonis, kuris leidžia kurti subalansuotus ir skanius kepinius.
  • Aistra kepiniams, noras mokytis ir tobulėti, kad galėtumėte prisidėti prie įmonės augimo ir klientų pasitenkinimo.

Ką mes siūlome:

Draugišką darbo aplinką: esame įsipareigoję kurti aplinką, kurioje jūs galėsite tobulėti ir augti kaip profesionalas. Mūsų komanda yra draugiška, bendraujanti ir pasiruošusi padėti.
Galimybę kūrybiškai išreikšti save: Pasitikime jūsų talentu ir suteiksime jums laisvę išreikšti savo kūrybingumą. Skatinsime jūsų idėjas ir naujoves, kurios padės mums išlikti inovatyvūs ir konkurencingi.
Sveikatos draudimą: pasirūpinsime jūsų gerove, suteikdami išsamų sveikatos draudimą, kuris apims medicinos paslaugas ir gydymą.
Lankstaus darbo laiko galimybės: Suprantame, kad kiekvienas darbuotojas turi skirtingus poreikius. Todėl siūlome lankstaus darbo laiko sistemą, kurioje galėsite pritaikyti darbo grafiką pagal savo poreikius ir gyvenimo aplinkybes.
Profesinio mokymo ir tobulėjimo galimybės: Investuosime į jūsų profesinį tobulėjimą ir mokymąsi. Suteiksime galimybę dalyvauti įvairiuose kursuose, seminaruose ir mokymuose, kurie padės jums įgyti naujų įgūdžių ir žinių.
Priedų paketas: be įprastų naudų, siūlome papildomus privalumus, tokie kaip atostogos, premijos už sėkmingą darbą, ir kitos motyvuojančios skatinimo priemonės.

Atlyginimas

Nuo 1700 €/mėn. neatskaičius mokesčių
UAB „OvenLab“

UAB „OvenLab“

"Pleassurie" tai vieta, kurioje skonis, inovacijos ir sveikata dera pačiu gardžiausiu būdu. Čia mes viską darome šiek tiek kitaip. Klasikinę konditeriją ir kulinariją deriname su šiuolaikinės mitybos išmintimi tam, kad mūsų kepiniais būtų galima mėgautis *be sąžinės graužimo ir nepageidaujamo poveikio sveikatai bei figūrai.

Mūsų veiklos esmė? Subalansuotas angliavandenių kiekis, įprastinių miltų ar cukraus pakeitimai sveikesnėmis, mažiau kaloringomis alternatyvomis bei aiški kepinių sudėtis. Netoleruojate glitimo, pieno ar laktozės? Laikotės keto, low carb ar augalinės mitybos? Turime pasiūlymų visiems!
informacija apie UAB „OvenLab“
1499 €
Vid. atlyginimas bruto
15
Darbuotojų skaičius