№1 Найпопулярніший портал з працевлаштування

Korpusinių baldų konstruktorius - modeliuotojas

1000-1600 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „Furnioks“

Darbo pobūdis

Dalyvaukite inovatyviame baldų kūrimo procese.

Dirbdami mūsų komandoje, aktyviai naudosite SolidWorks ir SWOOD Design papildinį, skirtą korpusinių baldų projektavimui. Jūsų atsakomybės apims technologinių sprendimų paiešką, darbų planavimą, taip pat atliktų darbų registravimą ir analizę.

Mes vertiname naujoviškumą, kūrybingumą ir dedikuotą norą tobulėti kartu su mumis.

Reikalavimai darbuotojui

Noras Nuolat Mokytis: Aistra žinioms ir įgūdžių tobulinimui sparčiai besikeičiančiame baldų dizaino technologijų pasaulyje.

Dėmesys Detalėms: Kruopštus požiūris į dizainą ir problemų sprendimą, užtikrinant aukščiausią kokybę ir inovatyvius sprendimus.

Efektyvus Darbų Planavimas: Gebėjimas organizuoti ir efektyviai planuoti darbo užduotis, prisiderinant prie mūsų dinamiškų projektų reikalavimų.

Jaunatviškas Požiūris: Atnešant šviežią, naujovišką perspektyvą į tradicinius metodus, įliejant naujas idėjas ir koncepcijas į mūsų dizainus.

(Privalumas) Konstruktoriaus Darbo Patirtis: Ankstesnė patirtis konstruojant korpusinius arba parametrinius baldus.

(Privalumas) Patirtis su SolidWorks ir SWOOD: Ankstesnė patirtis su SolidWorks ir ypač, mokėjimas naudotis SWOOD papildiniais bus labai palankiai vertinama.

Darbas mūsų įmonės ofise Vilniuje, T. Ševčenkos gatvėje.

Atlyginimas

1000-1600 €/mėn. į rankas
Atlyginimas skaičiuojamas pagal kompetenciją ir turimas žinias.

UAB „Furnioks“

Mes, UAB FurniOks, kuriame baldų gamybos ateitį, derindami pažangias technologijas ir nepriekaištingą, maksimaliai išdirbtą baldų dizainą. Naudodami modernias 5-ašių CNC stakles, naujovišką programinę įrangą ir 3D skenavimo technologiją, mes kruopščiai kuriame savo produktus, tuo pačiu metu paruošdami dirvą erai, kurioje susijungs žmogaus meistriškumas ir dirbtinis intelektas. Mes esame įsipareigoję kurti ateitį, kurioje žmonės ir mašinos dirbs kartu, abipusiai stiprindami vienas kito tikslumą ir kūrybiškumą ir siekdami nepakartojamų rezultatų baldų dizaino ir gamybos srityje. Prisijunkite prie mūsų, ir kartu kursime įdomią, technologijomis grindžiamą ateitį šioje pramonės šakoje.
Переглянути всі оголошення цієї компанії (2)
informacija apie UAB „Furnioks“
1254 €
Vid. atlyginimas bruto
13
Darbuotojų skaičius
50-100 tūkst. €
Pajamos 2022 m.

Вас також може зацікавити: