№1 Найпопулярніший портал з працевлаштування
Thermo Fisher Scientific

Mokslo darbuotojas (-a) (Validacija)

1817-2723 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Розрахувати »
Нетто на місяць
Vilnius, Trakai - Thermo Fisher Scientific
Thermo Fisher Scientific yra pasaulinis lyderis kuriant ir gaminant chromatografijos bei masių spektrometrijos priemones mokslo bendruomenei. Šiuo metu plečiamos validavimo ir verifikavimo veiklas Vilniaus padalinyje ir ieškome kandidato(ės) galičio(s) papildyti komandą.
Kandidatas(ė) dirbs su skirtingais bendradarbiais siekiant apibrėžti eksperimento planą bei vykdys eksperimentus pasinaudojant geriausia įranga, siekdamas pademonstruoti, kad pastaroji įgalina mūsų klientus padaryti pasaulį sveikesnį, švaresnį ir saugesnį.
Jei tokia veikla yra priimtina, ir mėgsti chemiją, duomenis bei esi pasiryžęs(us) pastoviai kelti savo kompetencijas, peržiūrėk reikalavimus ir registruokis!

Diena darbe:

Validavimo ir verifikavimo specialistas atlieka proteomikos ir metabolomikos tipo eksperimentus siekdamas įrodyti, kad matavimo prietaisas, sunaudojama dalis (tokia kaip kolonėlė) ar bendras sprendimas yra tinkamas numatytam tikslui.
Šis darbas reikalauja chromatografijos bei masių spektrometrijos išmanymo, nuo veikimo principų iki panaudojimo galimybių. Statistika, duomenų vizualizavimas yra neatsiejama darbo dalis. Galiausiai geros laboratorijos praktikos bei sugebėjimas dokumentuoti pastebėjimus ir eksperimento detales yra kritiniai sėkmės faktoriai.

Minimalūs patirties bei išsilavinimo reikalavimai:

  • Chemijos, biochemijos ar susijusios srities bakalauras. Pageidautina magistras.
  • Mažiausiai 0,5 metų darbo patirtis su masių spektrometrija bei spektrų interpretavimu. Darbo patirtis su proteomikos ir/arba metabolomikos srityse yra privalumas.
  • Skaitmeninis raštingumas: MS Word, Excel, Outlook, PowerPoint žinios yra privalomos, pademonstruota galimybė dirbti su dideliais duomenų masyvais yra privalumas.
  • Laboratorinio darbo patirtis gauta viename iš sekančių domenų (ne mažiau metų): Proteomika/Metabolomika, Farmacija/Biofarmacija, Maisto sauga/Aplinkosauga
  • Anglų kalba B2 lygis (skaitant/rašant/šnekant) pagal CEFR, C1 – privalumas.

Mes siūlome:

  • Inovacijų kupiną darbo aplinką greitai besivystančioje tarptautinėje kompanijoje.
  • Išskirtines asmeninio ir profesinio tobulėjimo galimybes draugiškoje bei motyvuotoje aplinkoje.
  • Galimybė prisidėti prie naujausių analitinių technologijų kūrimo ir tobulinimo.
  • Platų asmeninių naudų (sveikatos draudimas, transportas, subsidijuojama valgykla, pensijų kaupimas ir t.t.) paketą

Atlyginimas

1817-2723 €/mėn. neatskaičius mokesčių
Thermo Fisher Scientific

Thermo Fisher Scientific

„Thermo Fisher Scientific" – didžiausia pasaulio kompanija, siūlanti produktus ir paslaugas mokslui. Mūsų misija – padėti klientams kurti sveikesnį, švaresnį ir saugesnį pasaulį.

UAB „Thermo Fisher Scientific Baltics“ – kompanijos padalinys Vilniuje, kuriantis ir gaminantis produktus gyvybės mokslų tyrimams bei diagnostikai. Mūsų produktai visame pasaulyje naudojami tiriant genų sandarą, raišką ir įvairovę, kuriant naujus įgimtų, paveldimų ir užkrečiamųjų ligų diagnostikos metodus.

Esame vertinamas kaip geidžiamas darbdavys: 2021 m. Lietuvoje mums įteiktas Verslo lyderystės apdovanojimas, 2020 m. – Metų darbdavio apdovanojimas, 2019 m. buvome pripažinti Lietuvos TOP darbdaviu gamybos sektoriuje.

Nesvarbu, kokia yra jūsų kompetencijos sritis, siūlome prasmingą, mūsų misija pagrįstą darbą ir nuolatinio tobulėjimo kultūrą. Tikime, kad tai yra pagrindas, siekiant įgyvendinti profesinės ir asmeninės karjeros tikslus.
informacija apie Thermo Fisher Scientific
5328 €
Vid. atlyginimas bruto
(3 kartus didesnis už LT vidurkį)
1520
Darbuotojų skaičius
>100 mln. €
Pajamos 2022 m.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 3520 €
25% uždirba 3520-4405 €
25% uždirba 4405-6034 €
25% uždirba nuo 6034 €

Вас також може зацікавити: