№1 Найпопулярніший портал з працевлаштування

UAB „Monetium“ відкриті вакансії:

UAB „Monetium“

Monetium Grupė yra viena iš geriausių personalo atrankos agentūrų, teikianti išsamias darbo jėgos paieškos paslaugas, tokias kaip visiška darbo jėgos įdarbinimo ir laikinos darbo jėgos paslaugos. Įkūrėjas, verslininkas p. Anand Malathu, įkūrė Monetium įmonę 2012 metais, ir ji tapo sparčiausiai augančia personalo atrankos įmone, žinoma dėl asmeniško, autentiško požiūrio į darbuotojų atranką, kuris suteikia ilgalaikius rezultatus.

2012 metais mes išplėtėme savo paslaugų pasiūlymus Indijoje (Monetium Imigracijos Konsultantai), Lietuvoje (UAB Monetium) ir DUBAJU (MONEYTYM GROUP personalo atrankos agentūra, darbo jėgos LLC), ir mes rimtai koncentruojamės į aukštos kokybės darbo vietų pasiūlymą.

Mes dedame visas pastangas, kad būtų suteikti individualūs darbo sprendimai ir klientų aptarnavimas, kuris viršija lūkesčius.

Ir todėl, kad santykiai mums reiškia viską, mes nuolat palaikome ryšį, kad įsitikintume, jog mūsų darbas sklandžiai vyksta. Kilus problemoms, mes čia su greitais sprendimais. Mes didžiuojamės tuo, kad skiriame laiko suprasti mūsų klientų poreikius prieš suteikiant profesionalų atsakymą iš mūsų tinklo. Mūsų stiprybė yra mūsų sugebėjimas suderinti talentą su puikiais įgūdžiais ir kultūros atitikimu jūsų poreikiams, biudžetui ir tvarkaraščiui.

Mūsų pabrėžimas dėl sąžiningumo yra mūsų identitetas ir tai, ką mes darome. Tai, kas daro mūsų atvirus komunikacijos kanalus ir matomumą darbo vietoje unikaliu. Tai, kas leidžia mums kurti ilgalaikius santykius su VISAIS mūsų klientais. Tai taip pat, kas apibrėžia mūsų aistrą daryti tai, ką mes mylime, padedant kitiems pasisekti!
Оголошення про роботу в компанії