№1 Найпопулярніший портал з працевлаштування

PARDAVIMŲ KONSULTANTĖ (-AS) - KOORDINATORĖ (-IUS)

1000-1200 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „BEAUTY SP“

Darbo pobūdis

Kviečiame ilgalaikei karjerai vienoje šauniausių InHair komandų Vilniuje, Ozo prekybos centre! Ramūs, pagarbūs vadovai, rūpestingos ir draugiškos kolegės, pasiruošusios išmokyti visko, ką moka pačios, lojalūs klientai ir geriausi prekiniai ženklai, kuriuos malonu parduoti, - mūsų nuomone, verti dėmesio dalykai. Taip pat siūlome nuolatinį tobulėjimą plaukų grožio srityje, seminarus ir mokymus, galimybę išbandyti naujausius produktus, bendradarbiavimą su žinomais influenceriais, nuomonės formuotojais. Užtikrinsime patogų darbo grafiką (kas antras savaitgalis – laisvas), atostogausite Jums patogiausiu metu. Siūlome sąžiningą atlyginimą ir priedus už pardavimų rezultatus.
Norėtume šį pasiūlymą pristatyti išsamiau, todėl siųskite savo gyvenimo aprašymą, o Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime.

Reikalavimai darbuotojui

Tikslas – laimingas InHair salono Ozo prekybos centre klientas, kuris džiaugiasi bendravimu su Jumis ir jaučiasi įsigijęs užtikrintai puikų produktą.
Šiame darbe pasirūpinsite parduotuvės švara, tvarka ir skoningu prekių išdėstymu, užsakysite prekes iš tiekėjų, įvesite į programą, dalyvausite inventorizacijose. Bet svarbiausia – užtikrinsite rūpestingą ir profesionalų klientų aptarnavimą: atidžiai įsiklausysite į poreikius, konsultuosite, rekomenduosite ir padėsite įsigyti tinkamiausią produktą. Turime ir dar keletą įdomių atsakomybių: pademonstruoti tiesintuvo, garbanoklio ir pan. veikimą, atlikti plauko tyrimą ir pan. Bet apie viską detaliau – susitikimo metu.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai

Tikimės, kad turite panašaus darbo patirties, domitės grožiu, mada ir šios srities naujovėmis, turite darbo kompiuteriu ir kasos aparatu įgūdžių ir galite dirbti slenkančiu grafiku.
Jei Jums svarbu būti vertinga komandos dalimi, jei gebate profesionaliai bendrauti ir dėl tinkamo rezultato galite žengti papildomą žingsnį, jei į situacijas žiūrite pozityviai ir Jumis galima pasitikėti – nedelskite, siųskite savo CV jau šiandien. Susipažinkime.

Atlyginimas

1000-1200 €/mėn. į rankas
Atlyginimo dydis priklausys nuo Jūsų kompetencijos, o priedų sistemą pristatysime susitikimo metu.

UAB „BEAUTY SP“

InHair šeima tai profesionalių priemonių plaukams parduotuvės visoje Lietuvoje, kur kiekvienas darbuotojas ir klientas sutinkamas su rūpesčiu ir meile. Pas mus gali rasti Davines, Olaplex, K18, Wella, L'oreal professionel, ir kitus profesionalius plaukų gamintojus. Iki pasimatymo!

InHair Vilniuje Žygio g. 90, Trakų g. 7, PC OZAS Ozo g. 18, PC CUP Upės g. 9,OUTLET parduotuvėje.
inHair parduotuvės Kaune PC Akropolis ir PC Mega
InHair Klaipėdoje Naujojo sodo g. 1
Internete www.inhair.lt
informacija apie UAB „BEAUTY SP“
4
Darbuotojų skaičius
500 tūkst.-1 mln. €
Дохід 2023 р.

Вас також може зацікавити: