Technologinio proceso priežiūra ir optimizavimas;
Užtikrinti įmonės padaliniams keliamų kokybinių rodiklių vykdymą;
Technologinio proceso stebėjimas, kontrolė, tobulinimas;
Nuolatinis darbas su darbuotojais ir jų darbo rezultatų užtikrinimas
Naujų darbuotojų apmokymas ir motyvavimas.
Vykdyti kitas pavestas užduotis siekiant užtikrinti skyriaus vykdomas funkcijas,susijusias su pagrindiniu pareigų tikslu.
Reikalavimai darbuotojui
Patirtis dirbant technologo pozicijoje;
Išsilavinimas maisto technologijos srityje (privalumas);
Rusų kalbos mokėjimas (būtinas);
Puikūs planavimo įgūdžiai, organizaciniai gebėjimai;
Aktyvumas, iniciatyvumas, atsakingumas, gebėjimas dirbti komandoje;
Orientacija į žmonės, santykio svarbos suvokimas;
Gebėjimas greitai ir savarankiškai spręsti problemas.