№1 Найпопулярніший портал з працевлаштування

Skyriaus vadovas (-ė) (programinės įrangos projektų vystymas)

6612-8265 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Розрахувати »
Нетто на місяць
Приймаємо українців
Vilnius - UAB „Personalo valdymo inovacijos“

Darbo pobūdis

Vadovavimas progaminės įrangos projektų vykdymo, vystymo, palaikymo ir pritaikymo individualiems verslo klientų poreikiams skyriui;
Darbuotojų (projektų vadovai vadovai, architektai, programuotojai, analitikai) darbo planavimas ir organizavimas, jų mokymas, ugdymas ir motyvavimas darbui;
Efektyvių verslo ryšių su klientais ir partneriais palaikymas;
Vykdomų projektų koordinavimas.

Reikalavimai darbuotojui

Vadovavimo programinės įrangos projektų ar produktų grupėms patirtis;
Programinės įrangos projektų valdymo ir vystymo patirtis, vadovavimo projektų komandoms patirtis;
Geras rusų ir anglų kalbų mokėjimas žodžiu ir raštu;
Programavimo, programinės įrangos produktų (sprendimų) architektūros kūrimo, integruotų informacinių technologijų sistemų kūrimo procesų žinojimas;
Bankinės ar kitos su mokėjimais susijusios programinės įrangos išmanymas ir su ja susijusi darbo patirtis - didelis privalumas.

Įmonė siūlo

Gerą, kompetencijas ir gebėjimus atitinkantį darbo atlyginimą, motyvacinius priedus;
Patirtį stambioje ir modernioje, sėkmingai veikiančioje ir besiplečiančioje įmonėje;
Asmeninio tobulėjimo ir karjeros galimybes;
Visas papildomas naudas, kurias gali pasiūlyti konkurencinga IT sektoriaus įmonė (moderni ir šiuolaikiška darbo aplinka, kvalifikacijos kėlimas, konferencijos užsienyje ir kt.).

Atlyginimas

6612-8265 €/mėn. neatskaičius mokesčių
Nurodytas orientacinis atlyginimas. Konkretus atlyginimas derinamas su kandidatu, priklausomai nuo jo patirties ir kompetencijų.

UAB „Personalo valdymo inovacijos“

Mūsų klientas - didelė tarptautinių įmonių grupė, vykdanti bankų ir kitų finansinių institucijų veiklą užtikrinančios programinės įrangos kūrimą ir palaikymą, taip pat finansinius mokėjimus užtikrinančios programinės įrangos kūrimą ir palaikymą.

Nuo 2008 metų dirbame personalo paieškos ir atrankos srityje. Įmonėms surandame ir pristatome geriausius savo srities specialistus. Mūsų vertybės - operatyvumas, lankstumas, atlikto darbo kokybė ir atsakomybė už rezultatus.

UAB "Personalo valdymo inovacijos" (www.valdymoinovacijos.lt) - teisingas pasirinkimas įmonei - ieškant darbuotojo, kandidatui - tinkamo darbo pasiūlymo.

Informuojame, kad vykdydami atranką tvarkysime Jūsų asmens duomenis, vadovaudamiesi LR galiojančiais teisės aktais bei BDAR. Daugiau informacijos rasite čia: valdymoinovacijos.lt/asmens-duomenu-apsauga
Переглянути всі оголошення цієї компанії (19)

Вас також може зацікавити: