№1 Найпопулярніший портал з працевлаштування
Оголошення про роботу не активне
Ви не можете більше претендувати на це оголошення про роботу, але перегляньте інші:
VšĮ „Tolerancijos ir fizinės gerovės ugdymo centras“

Sveikatingumo stovyklos paaugliams vadovas

50-70 €/d. Į rankas
Jonava - VšĮ „Tolerancijos ir fizinės gerovės ugdymo centras“

Darbo pobūdis

Stovykla vyks du kartus per vasarą, liepos 21-26 ir rugpjūčio 25-30, su nakvyne, Jonavos rajone. Stovykloje kartu su kitais stovyklos darbuotojais būsite atsakingas už vaikų priežiūrą, stovyklos tvarkaraščio išpildymą, saugumo priežiūrą, fizinio aktyvumo organizavimą (tinklinį, nedidelius žygius). Stovykloje gausite pilną maitinimą, kuris atitinka sveikatai palankios mitybos reikalavimus. Stovyklautojų skaičius iki 15 asmenų. Amžiaus vidurkis 12 metų. Tiek merginos, tiek vaikinai.
Stovykla specializuojasi pagalboje jaunimui, turinčiam antsvorį. Tai jau deštimtį metų Lietuvoje vykstanti iniacityva, pelniusi apdovanojimus ir Lietuvos šeimų pripažinimą.

Reikalavimai darbuotojui

Svarbiausia, kad matytumėte save darbe su vaikais/paaugliais. Jūsų patirtis, mokant vaikus tinklinio, sveikatinančio fizinio aktyvumo būtų didelis privalumas. Šis darbas tiks žmogui, kuris ieško iššūkių naujose srityse, nori prisidėti prie žmonių gyvenimo gerinimo - įgyvendinti misiją, ir nori praleisti gerai laiką bent du kartus per vasarą. Neįtikėtina, bet darbas šioje stovykloje pasirodys kaip sanatorinis poilsis dėl to, kad joje jaunimas mokomos subalansuoti savo gyvenimo būdą, todėl miegas, maistas ir fizinis aktyvumas teiks malonumą. Vadovas dirbs komandoje, kuri turi savo vadovą ir atsakingą už stovyklą. Todėl aiškios atsakomybės ribos garantuojamos.

Atlyginimas

50-70 €/d. į rankas
Darbuotojas nėra darbinamas, atlyginimas pervedamas pagal verslo liudijimą
VšĮ „Tolerancijos ir fizinės gerovės ugdymo centras“

VšĮ „Tolerancijos ir fizinės gerovės ugdymo centras“

Įmonė vykdo vaikų ir suaugusių sveikatingumo įpročių mokymus