№1 Найпопулярніший портал з працевлаштування

TECHNIKOS IR ĮRANKIŲ SERVISO MEISTRAS (-Ė)

1500-2500 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Розрахувати »
Нетто на місяць
Vilnius - UAB „Rankis“

Mūsų pasiūlymas

Siūlome ilgalaikį stabilų darbą, augančioje kompanijoje.
Paruošėme patogią darbo vietą, visus reikalingus įrankius darbui. Dirbame 5 dienas per savaitę. Užtikrinsime sąžiningą atlyginimą ir priedus už darbo rezultatus.
Aptarkime pasiūlymą detaliau susitikimo metu - siųskite savo gyvenimo aprašymą, o Jūsų asmens duomenų saugumu ir atrankos konfidencialumu pasirūpinsime tinkamai.

Būsimos užduotys ir atsakomybės

Dirbsite mūsų salone Senosios Pilaites kelias 1, Vilniuje ir remontuosite tokią įrangą: sodo ir miško mažoji technika (benzininiai pjūklai, krūmapjovės, vejapjovės ir pan.), vidaus degimo varikliai ir elektriniai įrankiai. Turėsite puikią galimybę išbandyti ir robotų taisymą – apmokysime.
Apsilankykite mūsų internetinėje svetainėje – ten rasite daugiau informacijos.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai

Tikimės, kad domitės technika Jums patinka kruopštus darbas, bendraujate mandagiai, dirbate atsakingai, laikotės terminų ir nuolat mokotės naujų dalykų. Vertinsime kaip didelį privalumą, jei jau turite panašios darbo patirties ( ypač su benzinine technika), mokate dirbti kompiuteriu, turite ir anglų kalbos įgūdžių ( praverstų skaitant tiekėjų informaciją apie prekes) .
Net jei Jūsų patirtis nedidelė, bet esate žmogus, kuriuo galima pasitikėti ir norite įdomaus darbo – siųskite savo CV, susipažinkime.

Atlyginimas

1500-2500 €/mėn. neatskaičius mokesčių
priklausomai nuo Jūsų kompetencijos ir dar papildomai taikysime priedų prie atlyginimo sistemą.

UAB „Rankis“

UAB “Rankis” – jau 15 metų veikianti technikos sprendimų kompanija. Klientai mus pažįsta kaip patikimus įrankių ir sodo technikos pardavėjus ir džiaugiasi visu paslaugų spektru: mažmenine ir didmenine prekyba, galimybe įsigyti produktu el.parduotuvėje. Teikiame ir serviso paslaugas bei atsargines detales visiems elektriniams, akumuliatoriniams įrankiams, sodo technikai, vykdome garantinį ir pogarantinį remontą. Siekiame tapti labiausiai į klientų patirtį orientuota, pažangiausia ir tvariausia technikos sprendimų kompanija. Vadovaujamės šiomis vertybėmis: sąžiningumas, komandinis darbas, atsakomybė, tobulėjimas, bendravimas ir džiaugsmas.
Mes padedame klientams kurti pasaulį ir rūpintis juo!
Sužinokite apie mus daugiau interneto svetainėje www.rankis.lt/
Kviečiame į komandą šioms pareigoms:
Переглянути всі оголошення цієї компанії (4)
informacija apie UAB „Rankis“
1589 €
Vid. atlyginimas bruto
(4% didesnis už LT vidurkį)
24
Darbuotojų skaičius
5-10 mln. €
Дохід 2022 р.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 1241 €
25% uždirba 1241-1622 €
25% uždirba 1622-1849 €
25% uždirba nuo 1849 €

Вас також може зацікавити: