№1 Найпопулярніший портал з працевлаштування

Vidaus ligų gydytojas darbui Geriatrijos skyriuje

3370-6800 €/mėn. Į rankas
Šiauliai - VšĮ Respublikinė Šiaulių ligoninė

Darbo pobūdis

Funkcijos:

· Teikti asmens sveikatos priežiūros paslaugas pagal kompetenciją, nurodytą galiojančioje medicinos normoje MN „Vidaus ligų gydytojas“.

· Atlikti pagal savo kompetenciją diagnostinį – gydomąjį, profilaktinį darbą Skyriuje ir gydyti Skyriaus vedėjo pavestą pacientų skaičių.

· Teikti būtinąją medicinos pagalbą.

· Konsultuoti ambulatorinius pacientus, atvykusius dėl būtinosios ir/ar planinės pagalbos.

· Atlikti išsamius geriatrinius tyrimus ir sudaryti į senyvo amžiaus pacientą orientuotą gydymo ir priežiūros planą.

· Diagnozuoti ir gydyti senyvo amžiaus pacientams ligas, sveikatos problemas bei geriatrinius sindromus, skirti dietą ir paciento slaugą.

· Pildyti gydymo stacionare ligos istorijas ir reguliariai kas 2 dienas gydymo stacionare ligos istorijoje žymėti duomenis apie pacientų sveikatos būklę ir jų gydymą, o sunkių ligonių būklę aprašyti kasdien.

· Apžiūrėti naujai atvykusį pacientą ne vėliau kaip per 2 valandas nuo paciento atvykimo į Skyrių (išskyrus kasmetinių atostogų ir poilsio dienomis), o ūmius pacientus – nedelsiant.

· Konsultuoti pacientus Skubiosios medicinos pagalbos skyriuje ir kituose skyriuose ir t.t.

Reikalavimai darbuotojui

Pareigybei keliami reikalavimai ir kompetencijos:

· turėti vidaus ligų gydytojo profesinę kvalifikaciją bei teisę verstis vidaus ligų gydytojo praktika (turėti Lietuvos Respublikos teisės aktų nustatyta tvarka išduotą ir galiojančią medicinos praktikos licenciją verstis medicinos praktika pagal vidaus ligų gydytojo profesinę kvalifikaciją);

· būti baigusiam ne trumpesnius kaip 72 akademinių valandų geriatrijos profesinės kvalifikacijos tobulinimo kursus (teikiant stacionaro paslaugas)

· būti baigusiam ne mažiau kaip 90 val. trukmės darbo su senyvo amžiaus asmenimis profesinės kvalifikacijos tobulinimo programą(teikiant dienos stacionaro paslaugas)

· žinoti ir vadovautis Lietuvos Respublikos įstatymais, Lietuvos Respublikos Vyriausybės nutarimais bei kitais teisės aktais, reglamentuojančiais sveikatos priežiūros įstaigų vykdomas funkcijas, Lietuvos medicinos ir higienos normomis, darbuotojų saugos ir sveikatos bei priešgaisrinės saugos reikalavimais, Ligoninės įstatais, darbo reglamentu, darbo ir vidaus tvarkos taisyklėmis, direktoriaus įsakymais, skyriaus nuostatais bei šiuo pareigybės aprašymu;

· turėti spaudą, išduotą Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministro nustatyta tvarka;

· laikytis gydytojo profesinės etikos principų, gerbti pacientų teises ir jų nepažeisti;

žinoti e. sveikatos sistemos veikimo principus ir būti susipažinusiam su elektroniniais sveikatos duomenų tvarkymo technologiniais sprendimais, jų būdais ir jų plėtra ir t.t.

Atlyginimas

3370-6800 €/mėn. į rankas
Papildoma informacija:

1. Galima kreiptis dėl finansavimo gavimo specialisto poreikiams tenkinti iš Šiaulių miesto savivaldybės ir VšĮ Respublikinės Šiaulių ligoninės lėšų:

· 7 000 eurų vienkartinė išmoka gydytojui jo poreikiams tenkinti, jei gydytojas specialistas Įstaigoje įsipareigoja dirbti ne trumpiau kaip 1 metus ir ne mažesniu kaip 1,0 etato darbo krūviu. Išmoka gali būti mokama už kiekvienus kitus metus, bet ne ilgiau kaip 3 metus, kasmet sudarant naujas sutartis.

· 25 000 eurų vienkartinė išmoka gydytojui jo poreikiams tenkinti, jei gydytojas specialistas Įstaigoje iškart įsipareigoja dirbti ne trumpiau kaip 3 metus ir ne mažesniu kaip 1,0 etato darbo krūviu.

2. Galimas privalomų profesinės kvalifikacijos tobulinimo išlaidų kompensavimas.

Informacija tel. (8 41) 524 236, el. paštas

Informuojame, kad pretendentų į pareigas asmens duomenys tvarkomi vadovaujantis Bendruoju duomenų apsaugos reglamentu. Jums nusprendus dalyvauti atrankoje, Jūsų duomenys bus tvarkomi atrankos į laisvas pareigas organizavimo ir administravimo tikslu.

VšĮ Respublikinė Šiaulių ligoninė

Respublikinė Šiaulių ligoninė – didžiausia ir moderniausia ligoninė Šiaurės Lietuvoje.

Pagrindinis įstaigos veiklos tikslas yra: Lietuvos gyventojų sveikatos stiprinimas, teikiamų asmens sveikatos priežiūros paslaugų gerinimas, jų tinkamumas, prieinamumas, siekiant sumažinti sergamumą ir mirtingumą.

Įstaigos veiklos sritys: organizuoti ir teikti asmens sveikatos priežiūros paslaugas, kurias teikti teisę suteikia įstaigos asmens sveikatos priežiūros licencija.

Pagrindinės įstaigos veiklos rūšys pagal Statistikos departamento prie Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2007 m. spalio 31 d. įsakymu Nr. DĮ-226 patvirtintą Ekonominės veiklos rūšių klasifikatorių.
Переглянути всі оголошення цієї компанії (3)
informacija apie VšĮ Respublikinė Šiaulių ligoninė
2744 €
Vid. atlyginimas bruto
(80% didesnis už LT vidurkį)
2331
Darbuotojų skaičius
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 1330 €
25% uždirba 1330-2078 €
25% uždirba 2078-2956 €
25% uždirba nuo 2956 €