Virtuvės darbuotojų darbo organizavimas;
Patiekalų gaminimas (sushi, wok, sriubos);
Naujų darbuotojų apmokymas;
Maisto produktų galiojimo kontrolė;
Darbo tvarkos palaikymas.
Slenkantis darbo grafikas.
Reikalavimai darbuotojui
Atsakingumas;
Greita orientacija;
Tvarkingumas;
Patirtis virtuveje - būtina;
NORAS dirbti ir tobulėti.
Įmonė siūlo
Transportas
Kelionės į/iš darbo kompensavimas
Kiti privalumai
Nuolaidos įmonės produkcijai/paslaugomsVirtuvės švarą po darbo užtikrina valytojaReguliarios kavos pertraukėlėsDarbo šventėsNuolatinė komunikacija su kolektyvų darbo kokybės gerinimo klausimais.
13 atlyginimas už metų rezultatus;
Laiku mokamą ir augantį atlygį;
Darbą draugiškame kolektyve;
Karjeros augimo galimybes;
Apmokamus viršvalandžius;
Šventinės dienos apmokamos dvigubai.
Atlyginimas
1500-2500 €/mėn. neatskaičius mokesčių
Atlyginimas priklauso nuo patirties, asm. savybių bei ilgalaikiškumo.